Microdermabrasie

Microdermabrasie wordt beschouwd als een geavanceerde methode voor het mechanisch afschilferen van de opperhuid en is noodzakelijk voor het wegwerken van dode huidcellen. Als de huid het natuurlijke proces doorloopt wordt deze gemiddeld iedere 28 dagen vernieuwd. Door middel van Microdermabrasie is dat proces eerder voltooid. Door mechanische afschilfering wordt de huid gestimuleerd tot productie van verse nieuwe huidcellen, dat betekent voor de huid een duidelijk gezondere uitstraling.

Diamant

De Diamant Dermabrasie geeft je onmiddellijk een zachte, gladde en jongere huid. Het is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht de huid polijsten. De bovenste fijne huidlaag wordt verwijdert door de dermabrasie, waardoor er een nieuwe ,gladde gezonde huid tevoorschijn komt. De dermabrasie behandeling wordt voorbereid met reiniging en eindigt met verzorgende en voedende producten.

Kristal

Tijdens de microdermabrasie behandeling wordt een  fijne straal microkristallen door middel van een vacuümzuigkracht langs de huid  gezogen. De kristallen ‘zandstralen’ zo steeds een klein laagje van de opperhuid  af. De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de  vacuümpomp, van de snelheid waarmee microkristallen langs de huid worden  gezogen, en het aantal streken over hetzelfde gebied. Op deze manier is  microdermabrasie een doseerbare en controleerbare  behandeling.. De  gebruikte kristallen en dode huidcellen kunnen niet terug in het systeem, maar  worden opgevangen in daarvoor bedoelde buizen die na de behandeling weggegooid  worden. Bij elke behandeling, dus bij elke nieuwe patiënt, worden alle  materialen die met uw huid in aanraking komen steriel geleverd. De dermabrasie behandeling wordt voorbereid met reiniging en eindigt met verzorgende en voedende producten.

Hydro

Hydrodermabrasie is een combinatie van een diamantdermabrasie en tegelijkertijd het insluizen van actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur en vitamine C. Hydrodermasie is een pijnloze fysiologische peeling die helemaal voldoet aan de vraag naar ‘natuurlijke’ peelings in plaats van de chemische. Met hydro(water)dermabrasie wordt zelfs een nog intensiever resultaat bereikt. Deze peeling is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt. De dermabrasie behandeling wordt voorbereid met reiniging en eindigt met verzorgende en voedende producten. Een ontspannende gezichtsbehandeling met direct liftende resultaten. Een behandeling met natuurlijke ingrediënten als vitaminen, hyaluronzuur en vele anti-oxidanten.

Het resultaat: vermoeidheid verdwijnt direkt, make-up blijft langer en mooier zitten en droogterimpeltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon! Al na één behandeling van 45 minuten zult u er jonger uitzien – en u ook zo voelen. De huid voelt zacht, fris, glad en vochtig aan.”

Oxygen

Geeft u een boost door uw huid te behandelen met 100% zuurstof.

Microdermabrasie is geschikt voor veel huidtypen en kan worden toegepast bij:

· acné
· littekens (van acné of een operatie
· grove poriën
· huidoneffenheden
· een vale en slecht doorbloede huid (bijvoorbeeld rokershuid)
· een vette huid met comedonen (meeëters)
· een droge ruwe huid
· een rijpe verslapte huid
· voor het vervagen van fijne lijntjes en rimpels
· pigmentvlekjes (bv. een zwangerschapsmasker)
· het egaliseren van de huidstructuur en -kleur