de microblading specialist in Den Haag

PMU Microblading

Voor mooie volle wenkbrauwen

Wat is microblading?

Microblading is een nieuwe trend voor iedereen die niet meer uren wil besteden aan het creëren van de perfecte wenkbrauwen. Microblading bestaat uit het invullen en shapen van je wenkbrauwen met semi-permanente make-up. Daarom wordt de behandeling ook wel in de categorie PMU (permanent make up) geplaatst.

Middels microblading kunnen we lege plekken in de wenkbrauwen corrigeren of de wenkbrauwen volledig reconstrueren. De procedure wordt uitgevoerd met behulp van een speciale handtool met ultra fijne naaldjes. Hiermee wordt elk “haartje” één voor één onder het huidoppervlak gepigmenteerd, wat een zeer natuurlijk en realistisch resultaat geeft.

De hairstrokes worden gezet met gecertificeerde, natuurlijke pigmenten en blijven gemiddeld 1 tot 3 jaar zitten. In tegenstelling tot de reguliere PMU tattoos vervagen de hairstrokes kleurecht. Hierdoor blijven ze langer mooi en zullen ze niet groen uitslaan. Bij Amberskin werken wij volgens de strenge, hygiënische standaarden en regels van de GGD en het LCHV.

Microblading stap-voor-stap

Wil jij mooie wenkbrauwen? Wees dan wel voorbereid om minimaal 2 uur in de stoel te zitten. Het zetten van deze wenkbrauwtatoeages is een zeer precies proces.

In totaal komen er twee sessies aan te pas bij het zetten van een mooie brow. In de eerste sessie wordt de vorm van je wenkbrauw getekend met een potlood en aangepast waar nodig. Een verdovende crème wordt aangebracht op je wenkbrauwen om de pijn van het tatoeëren te verzachten. Hierna worden je wenkbrauwen ingezet.

Je wenkbrauwen moeten na deze eerste sessie voor 7 dagen genezen. Na 3 weken ga je terug voor een bijwerk sessie. Tijdens deze tweede sessie worden de puntjes op de ‘i’ gezet. Zeg dus maar gedag tegen je wenkbrauwpotlood! Na microblading hoef jij geen zeeën van tijd meer aan je wenkbrauwen te besteden

Maak hier een afspraak

Recent werk van Amberskin

Ook leuk

helen-mirren-eyebrows-microblading

Is there an age limit to eyebrow microblading? Absolutely not, and Helen Mirren proves it (read more)

  • Meer dan 15 jaar ervaring

  • GGD goedgekeurd

  • Moderne technieken

  • Moderne apparatuur

  • Zeer hoog gewaardeerd door klanten

  • Meerdere diploma’s