Dermalogica

Professionele behandeling

Schoonheidsbehandeling

Hoe is een Dermalogica behandeling anders van een gewone schoonheidsbehandeling? Dermalogica onderscheidt zich met haar professionele behandelingen doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt.

De 10 stappen van een Dermalogica behandeling

Hoewel een huidexpert iedere behandeling op maat maakt, is de opbouw van een behandeling vrijwel altijd hetzelfde. Deze 10 stappen horen bij een Dermalogica behandeling:

  1. Consultatie: voor de behandeling vul je een vragenlijst (Consultation Card) in over je huid en factoren die daar invloed op hebben (zoals bijvoorbeeld je leefstijl en allergieën). Hierdoor weet je huidexpert precies wat er voor jou persoonlijk mogelijk is qua behandelopties.
  2. Dubbele reiniging: bij deze dubbele reiniging krijg je eerst een PreClease reinigingsroutine en daarna een conditionerende cleanser. De dubbele reiniging zorgt voor een professioneel resultaat en schone huid. Ook hier kijken we naar jou persoonlijk, door bijvoorbeeld een exfoliant toe te voegen aan de reiniging.
  3. Face Mapping®: bij Facemapping wordt je huid onderverdeeld in 14 zones. Iedere zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat je huidconditie- en behoefte in kaart kan worden gebracht.
  4. Exfolatie: afhankelijk van de conditie van je huid zal deze worden geëxfolieerd. Dit doen we voor een strakke, stevige en zachte huid.
  5. Extracties: indien nodig zal de huidexpert extractietechnieken toepassen. Hierbij worden er mee-eters verwijderd.
  6. Massage: de zesde stap van de Dermalogica behandeling is een gepersonaliseerde drukpuntmassage, waarbij er additives (mixen op basis van essentiële en therapeutische oliën) worden gebruikt voor een ontspannende aromatherapie.
  7. Complex en masker: na de massage is het tijd voor een complex (professioneel serum) en masker.
  8. Touch Therapy: tijdens het intrekken van het masker krijg je een ontspannende Touch Therapie. Dit is een stress verminderende massage, waarbij je persoonlijk je voorkeur kan aangeven voor bijvoorbeeld een voet- of rugmassage.
  9. Dagelijkse verzorging: de huidexpert zal dagelijkse verzorging bij je aanbrengen.
  10. Skin Bar®: de laatste stap van de Dermalogica behandeling. Alle bevindingen worden aan onze Skin Bar besproken en je krijgt handig advies hoe je thuis met dagelijkse verzorging van je huid om moet gaan.