PMU specialist in Den Haag

PMU Amberskin

Voor mooie natuurlijke wenkbrauwen

PMU Amberskin is gespecialiseerd in natuurlijke wenkbrauwen met PMU. We gebruiken daarvoor verschillende technieken zoals Ombre, powderbrows en microblading. En we werken met beste apparatuur en materialen.

Behandelingen zijn persoonlijk en op maat want iedere huid is verschillend. Kom daarom vrijblijvend langs voor een advies. Een call via whats-app mag ook.
Contact Amberskin 0681715090

Microblading

Microblading is een nieuwe trend voor iedereen die niet meer uren wil besteden aan het creëren van de perfecte wenkbrauwen. Microblading bestaat uit het invullen en shapen van je wenkbrauwen met semi-permanente make-up. Daarom wordt de behandeling ook wel in de categorie PMU (permanent make up) geplaatst.

Middels microblading kunnen we lege plekken in de wenkbrauwen corrigeren of de wenkbrauwen volledig reconstrueren. De procedure wordt uitgevoerd met behulp van een speciale handtool met ultra fijne naaldjes. Hiermee wordt elk “haartje” één voor één onder het huidoppervlak gepigmenteerd, wat een zeer natuurlijk en realistisch resultaat geeft.

De hairstrokes worden gezet met gecertificeerde, natuurlijke pigmenten en blijven gemiddeld 1 tot 3 jaar zitten. In tegenstelling tot de reguliere PMU tattoos vervagen de hairstrokes kleurecht. Hierdoor blijven ze langer mooi en zullen ze niet groen uitslaan.

Powderbrows

Bij de zogeheten powderbrows wordt de wenkbrauw ingeschaduwd. De pigmenten worden met moderne apparatuur voorzien van een dun naaldje in de huid gepigmenteerd. Op deze wijze creëer je een poedereffect.

De wenkbrauwen zien er natuurlijk en zacht uit.
Het resultaat is semi-permanent, na ongeveer 1-2 jaar hebben je wenkbrauwen dan weer een opfris behandeling nodig. De behandeling is geschikt voor elke huidtype.

In tegenstelling tot Microblading is de techniek vrijwel pijnloos. Bovendien gebruiken we ook nog een verdovende creme.

De korstvorming na de behandeling is minimaal. Je kan na de behandeling door met je dagelijkse bezigheden.

PMU stap-voor-stap

Alle behandelingen beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek. We kijken wat er bij je gezicht past en waar je gelukkig van wordt.

In totaal komen er twee sessies aan te pas bij het zetten van een mooie brow. In de eerste sessie wordt de vorm van je wenkbrauw getekend met een potlood en aangepast waar nodig. Door het gebruik van  verdoving is de behandeling bij ons vrijwel pijnloos. Het zetten begint pas als je tevreden bent over de vorm en kleur. 

Direct na het aanbrengen van de PMU kan er een lichte roodheid van de huid optreden. Deze roodheid verdwijnt echter weer binnen enkele uren. Het resultaat na de behandeling is aanmerkelijk donkerder dan de uiteindelijke kleur. Dit komt doordat er ook pigment door de opperhuid (dode cellen) wordt opgezogen.

Na de behandeling krijg je instructies mee naar huis. Zo weet je precies wat wel en wat niet te doen.

Je wenkbrauwen moeten na deze eerste sessie een week genezen. Na 4 tot 6 weken kom je terug op controle en volgt er een nabehandeling.

Wil jij mooie wenkbrauwen? Wees dan wel voorbereid om minimaal 2 uur in de stoel te zitten. Het zetten van deze wenkbrauwtatoeages is een zeer precies proces.

PMU stap-voor-stap

 • Vrijblijvend advies

 • Tekenen en overleg
 • Verdovende zalf
 • Zetten van PMU
 • Nazorg instructie
 • 1e roodheid 3-6 uur
 • Helen 2-5 dagen
 • Nabehandeling na 4-6 weken

Nazorg instructie

 1. Raak de cosmetische tatoeage of permanente make-up na de behandeling zo min mogelijk aan met de handen. Wanneer dit toch noodzakelijk is wast ze dan eerst grondig.
 2. Na de behandeling zal er altijd wat wondvocht ontstaat. De 1e 24 uur om de 2 uur de wenkbrauw wassen met Zwitsal babyshampoo of een neutrl shampoo.
 3. Houd de behandelde plek(ken) tijdens de genezing droog. Met douchen ook uitkijken voor condens want daar wordt de pigmentatie ook nat van.
 4. Vermijd tijdens het genezingsproces ook contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.
 5. Het is heel belangrijk dat je niet krabt aan behandelde huid. De korstjes moeten er vanzelf afvallen.
 6. Draag geen pleisters of verband. De cosmetische pigmentatie of permanente make-up moet aan de lucht kunnen genezen.
 7. Breng vooral geen geval cosmetica aan op de wond gedurende de genezing. Geen foundation, poeder of mascara etc.
 8. Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon of Betadine op de behandelde plek(ken).
 9. Na genezing gaan kleine korstjes loslaten. De pigmentatie komt daar lichter en smaller onder vandaan. De kleur van de pigmentatie heeft nog een week of 4 de tijd nodig om op kleur te komen.
 10. Stel de behandelde plek(ken) tijdens de genezingstijd niet bloot aan zon of zonnebank (ook niet met een zonnebrandmiddel). Pas nadat de korstjes eraf zijn, na de genezingstijd kan je in de zon of onder de zonnebank wanneer je op de cosmetische pigmentatie of permanente make-up met een wattenstaafje altijd een laagje zonnecreme met een hoge beschermingsfactor. (factor 50)
 11. Pas wanneer de korstjes vanzelf losgelaten zijn mag  je de behandelde plek(ken) insmeren met de door ons meegegeven Bepanthen zalf. Dit is één van de door de GGD goedgekeurde producten die je kan vinden op de site LCHV onder richtlijnen voor tattoeëren en pmu menu aftercare zalven.
 12. Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurveranderingen van de wond of bij aanblijvende pijn altijd contact op met de huisarts en breng ons ook op de hoogte van de bevindingen van de arts.
 13. Voor alle duidelijkheid wijzen wij je erop dat bij het niet nakomen van deze nazorginstructies je zelf verantwoordelijk bent voor het uiteindelijke resultaat en komen alle aansprakelijkheden te vervallen.

Recent werk

helen-mirren-eyebrows-microblading

Is there an age limit to eyebrow microblading? Absolutely not, and Helen Mirren proves it (read more)