Ontspannende massages

Voetmassage
Deze ontspannende en tevens stimulerende voetmassage die afgeleid is van de voetreflexmassage.
Geeft door de stimulatie van het weefsel een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen via het lymfesysteem. Op deze manier wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van herstel.

Rugmassage
Onze rugmassage is een combinatie van verschillende technieken en massage. Losmaken van vastzittende spieren, bindweefsel en een betere doorbloeding is onze kracht.{Als u met regelmaat komt zult u zich beter en meer ontspannen gaan voelen.)

Dieptemassage
Een zere schouder of stijve nek of een gevoelige onderrug zijn voor ons allemaal een bekend verschijnsel. Met de zogenaamde dieptemassage worden de diepere spierlagen gemasseerd. Door het toepassen van deze dieptemassage wordt de microcirculatie van de huid gestimuleerd. Er ontstaat een verhoogde doorbloeding, een stijging van de huid-temperatuur en tevens worden gifstoffen afgevoerd. Deze intense behandeling stimuleert de productie van lichaamseigen stoffen met geneeskrachtige effecten.

Ontspannende massage
De naam zegt het al…Alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen.
Naar keuze worden voeten, benen, rug en eventueel armen gemasseerd.
Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.
Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler,stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Hotstone massage
Is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme basaltstenen.
De basalt stenen die gebruikt worden bij het masseren hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden.
Basaltstenen staan bekend om hun vermogen de warmte lang vast te houden, waardoor er een diepgaand effect bereikt kan worden.
Hot Stone Massage is een intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest.
De hotstone massage wordt opgebouwd uit 2 technieken, de ontspanningsmassage en de massage met de basaltstenen. Er wordt gebruik gemaakt van een heerlijke verwarmde speciaal samengestelde etherische olie.
Een Hotstonemassage helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.
Een hostone massage verlicht spanningen en geeft energie.
Daarnaast ondersteunt een hostone massage alle niveuas van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energie├źn harmoniseert.
Tenslotte is een hostone massage geschikt voor iedereen die zijn/ haar lichaam lekker wil laten verwennen en wil relaxen.